İNGİLİZCE NORMUNU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERE DUYURULUR

-Okulumuz Kızıltepe İlçe merkezine 8 KM uzaklıkta olup, tam gün eğitim verilmektedir.

- Ders saati eğitim öğretim yılına bağlı olarak 24-28 saat arasında olup, Norm fazlası olma gibi bir durum söz konusu değildir.

-Okulun öğretmen servisi olmamak ile birlikte , oturdunuz yer taşıma servislerinin güzergahında ise sizleri alabilmektedir.Okula geliş-gidişlerde bir sorun olmamaktadır.

-İlçede oturucağınız konuma bağlı olarak ev kiraları değişmektedir ( ortalama 3 bin / 3 bin 500)

-Okulun lojmanı yok.

04.05.2023 463